Anketa

Ali telefonirate med vožnjo?
 

Kdo je z nami?

Avtoelektrika Vodnik s.p. arrow GSM instalacije arrow instalacije Parrot arrow bluetooh prostoročna instalacija Parrot MKi9200
bluetooh prostoročna instalacija Parrot MKi9200 Print E-mail
Multipoint tehnologija, je novost v svetu avtoinstalacij,  PARROT MKi 9200 pa trenutno edina instalacija na tržišču, ki podpira povezavo dveh telefonov hkrati. Istočasno tako lahko preklapljate med pogovori oz. klici dveh naprav, telefonov. 
 
Bluetooth instalacija za prostoročno telefoniranje Parrot MK9200Parrot MKi9200 je vgradni Bluetooth sistem za prostoročno telefoniranje in poslušanje glasbe z 2,4“ visoko resolucijskim TFT barvnim zaslonom in priloženim daljinskim upravljalnikom s katerim upravljamo z vsemi funkcijami sistema in ga lahko pritrdimo na volan ali armaturno ploščo.
 
Poleg standardnih telefonskih funkcij, sprejem, zavrnitev in zadržanje klica, Parrot MKi9200 ponuja tudi napredne telefonske funkcije, kot so samodejna sinhronizacija imenika do 2000 kontaktov na telefon, povezava z do 5 telefoni, neodvisna glasovna prepoznava, govorna sinteza kontaktov v imeniku. Barvni TFT zaslon prikazuje imenik, podatke o klicatelju, podatke o telefonu in uporabnikove nastavitve. Za lažjo uporabo so meniji in telefonski imenik tudi glasovno predvajani.

Bluetooh instalacija za prostoročno telefoniranje Parrot MK9200

Parrot MKi9200 poleg varnega telefoniranja omogoča tudi poslušanje glasbe. Opremljen z dodatnimi priključki je kompatibilen z mnogimi napravami, kot so: iPod, iPhone, USB spominski mediji, MP3 predvajalniki, ter mnogimi drugimi analognimi predvajalniki. S strani TFT ekrana je tudi bralec SDHC in SD spominskih kartic. TFT zaslon prikazuje seznam skladb skupaj z imenom izvajalca in naslovom pesmi in celo naslovnico albuma v kolikor je na voljo v iPodu, iPhonu ali na USB spominskem mediju, ter tako olajša navigacijo med posameznimi skladbami. Glasba je predvajana skozi zvočni sistem avtomobila in tako voznika ne prikrajša za užitke pri poslušanju glasbe.
 Bluetooh instalacija za prostoročno telefoniranje Parrot MK9200
 
 
Parrot MKi9200 z dvojnim mikrofonom, DSP-3 digitalnim procesiranjem zvoka, ki odstrani šume in hrup iz okolice in v avtomobilu ter predvajanjem pogovorov preko zvočnega sistema v vozilu, poskrbi za najboljšo možno kakovost telefonskih pogovorov. Parrot MKi9200 vgradni Bluetooth sistem za prostoročno telefoniranje je kompatibilen z vsemi znamkami vozil in deluje z vsemi telefoni.
 
< Prev

Izdelava in gostovanje 3 FIN d.o.o.

avtoelektrika, montaža xsenon, ksenon, alternator, akumulator, starter, gsm instalacije, mobilni telefoni, zaganjač, zaganjača