Anketa

Ali telefonirate med vožnjo?
 

Kdo je z nami?

Avtoelektrika Vodnik s.p. arrow GSM instalacije arrow instalacije Parrot arrow MKi 9000
bluetooh prostoročna instalacija Parrot MKi9000 Print E-mail
Multipoint tehnologija, je novost v svetu avtoinstalacij,  PARROT MKi 9000 pa trenutno edina instalacija na tržišču, ki podpira povezavo dveh telefonov hkrati. Istočasno tako lahko preklapljate med pogovori oz. klici dveh naprav, telefonov. 
 
Bluetooth instalacija za prostoročno telefoniranje Parrot MK9000Parrot MKi9000 je vgradni Bluetooth sistem za prostoročno telefoniranje, brez LCD zaslona.

Zaradi diskretnega dizajna se dobro poda vsaki notranjosti vozila. Z brezžičnim daljinskim upravljalnikom upravljamo z vsemi funkcijami sistema MKi9000 in ga lahko pritrdimo na volan ali pa kamorkoli na armaturno ploščo.
 
Parrot MKi9000 je napreden sistem za prostoročno telefoniranje, ki poleg standardnih funkcij, kot so sprejem, zadržanje in zavrnitev klica, vključuje tudi napredne telefonske funkcije, kot so: avtomatska sinhronizacija imenika, do 2000 kontaktov na telefon, povezava z do 5 telefoni,  neodvisna glasovna prepoznava, govorna sinteza kontaktov v imeniku, glasovni meni tako, da ne potrebujete LCD zaslona.

Bluetooh instalacija za prostoročno telefoniranje Parrot MK9100

Parrot MKi9000 je poleg telefoniranju namenjen tudi poslušanju glasbe. Opremljen z dodatnimi priključki je kompatibilen z mnogimi napravami, kot so: iPod, iPhone, USB spominski mediji, MP3 predvajalniki, ter mnogimi drugimi analognimi predvajalniki. Glasba je predvajana skozi zvočni sistem avtomobila in tako voznika ne prikrajša za užitke pri poslušanju glasbe.

 Bluetooh instalacija za prostoročno telefoniranje Parrot MK9000
 
 
Parrot MKi9000 z dvojnim mikrofonom, DSP-3 digitalnim procesiranjem zvoka, ki odstrani šume in hrup iz okolice in v avtomobilu in predvajanjem pogovorov preko zvočnega sistema v vozilu, poskrbi najboljšo možno kakovost telefonskih pogovorov.

Parrot MKi9000 vgradni Bluetooth sistem za prostoročno telefoniranje je kompatibilen z vsemi znamkami vozil in deluje z vsemi telefoni.
 
< Prev   Next >

Izdelava in gostovanje 3 FIN d.o.o.

avtoelektrika, montaža xsenon, ksenon, alternator, akumulator, starter, gsm instalacije, mobilni telefoni, zaganjač, zaganjača